Onze diensten

De Diensten van Timmer en Klussenbedrijf Evers Heeten zijn; timmerwerkzaamheden, interne verbouwingen, renovaties en meubels.  Voornamelijk houten constructies zoals dak, balkon, veranda, plafonds, deuren, trappen, tuinhuizen, garages, carports

Timmer werkzaamheden

Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt er met de klant overleg gepleegd met betrekking tot de kwaliteit van de materialen, de soort van de materialen en de benodigde materialen om de timmerwerkzaamheden tot een goed resultaat te brengen.
Wij zoeken altijd de beste producten uit om een goede prijs-kwaliteit verhouding te behouden. Tevens zorgen wij er natuurlijk voor dat deze producten de opdracht tot een succes kunnen brengen.

Interne verbouwingen

Interne verbouwingen zoals: Zolderverdiepingen, slaapkamers, (bij)keukens, woonkamers, plafonds, vloeren kunnen allemaal door ons worden gerealiseerd. Wij kunnen complete interne verbouwingen voor u verzorgen.

U kunt vrijblijvend informeren over wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de verbouwing die u in gedachten heeft. Alles gebeurt vanzelfsprekend in goed overleg met de klant.

Renovaties

Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt er met de klant overleg gepleegd met betrekking tot de kwaliteit van de materialen, de soort van de materialen en de benodigde materialen om de renovatie tot een goed resultaat te brengen.

Bij renovaties kunnen uw eigen ideeën een rol spelen in de werkzaamheden. Maar vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren om de renovatie naar uw tevredenheid te laten verlopen.

Voor uw timmerwerk bij u thuis, werkt Timmer- en klussenbedrijf Evers Heeten volgens contract

Meubels

Vandaag de dag denkt men niet gauw aan een nieuw meubelstuk met de hand gemaakt. Men denkt eerst aan de grote bedrijven die massa-productie aan de klant brengen. Maar toch bestaat er behoefte voor een meubel stuk op maat.

Onze timmermannen kunnen ook nieuw meubel op maat maken. Handig als u een oude kast wilt vernieuwen cq opnieuw wil laten maken. Of als u originele ruimtes heeft, waar standaard meubel niet past of een uniek meubelstuk op maat in uw huis wilt laten maken. Het is immers een leuke uitdaging voor onze timmerlieden om aan zoiets mee te mogen werken. Creatief met hout bezig zijn - dat is hun droom. Voor dit soort werk zal eerst onze binnenhuisarchitect een gedetailleerde tekening maken, zodat er voor u geen verrassingen zijn bij aflevering van het meubel.